Bloey Logo

VERWONDER JOUW KLANTEN

Bij Bloey geloven wij in de kracht van de winkelstraat. Hier kan de retailer
zijn klanten persoonlijk bedienen en inspireren. Face to face contact en op maat
afgestemde service geven kracht aan jouw merk en zullen zorgen voor een maximale
beleving van de klant. Met Bloey vergroot je klantkennis en zorg je dat
jouw winkel vaker wordt bezocht.
screen Bloey
Verleid je klanten tot meer

Vergroot je klantkennis

Door toepassing van de modernste technieken in combinatie met een uitgekiend loyaliteitsprogramma voor consumenten zijn wij in staat zeer gedetailleerd en real-time klantprofielen op te stellen van bezoekers aan de binnenstad. Op winkelniveau worden interesses en voorkeuren van klanten zichtbaar en is in te zien welke producten de aandacht vangen van de consument. De verkregen informatie is geprofileerd voor de retailer beschikbaar en kan vervolgens worden ingezet voor het afstemmen van de winkelomgeving op de behoeften van je klant en het gericht communiceren met deze klant.

Activeer bestaande en nieuwe relaties

Deelnemers aan het Bloey loyaliteitsprogramma beschikken over de Bloey app op hun mobiele telefoon. Met de app worden consumenten beloond voor hun aanwezigheid in de binnenstad en is het mogelijk gericht te communiceren met de klant. Op basis van door jou opgestelde regels kan de klant benaderd worden juist op het moment dat hij of zij in de binnenstad aanwezig is.

Wil je klanten in de binnenstad die langer dan een uur shoppen benaderen, alle aanwezige vrouwen van 25-45 jaar uitnodigen voor jouw modeshow of je vaste klanten een gratis parkeerplek aanbieden. Het kan met Bloey en zorgt er voor dat je winkel met een goed gevoel bezocht wordt.

Benut een extra verkoopkanaal

Bloey gebruikers worden beloond voor hun aanwezigheid in de binnenstad. Hoe langer aanwezig hoe meer tegoed wordt opgebouwd. Met dit tegoed kunnen waardebonnen worden aangeschaft die direct in de winkel kunnen worden besteed. Op deze manier wordt de klant actief gestimuleerd jouw winkel te bezoeken.

Het opgebouwde tegoed kan ook worden besteed in de Bloey Shop. Het aanbod binnen de shop wordt ingebracht door de winkeliers uit jouw stad en na aankoop kan het product (tegen bijbetaling) worden opgehaald in de fysieke winkel van de aanbieder. Het uitgelezen moment voor cross selling en communiceren van je merkidentiteit.

Kom er bij

Er gebeurt veel bij Bloey en wij kunnen ons voorstellen dat je ons zakelijk wilt blijven volgen.
Dat vinden wij leuk en wij nodigen je graag uit om ons te volgen op LinkedIn. Via deze pagina zullen
wij je updaten en jou als eerste op de hoogte brengen van de nieuwste ontwikkelingen.
Wil je dat wij contact met je opnemen, klik dan hier.
Volg ons op LinkedIn
Leuk dat je al wilt beginnen met onze Bloey App

Onze app is echter nog niet voor iedereen beschikbaar. Wil je op de hoogte blijven van de beschikbaarheid, check dan eerst de beschikbaarheid van Bloey in jouw plaats. Daarna kun je je e-mailadres achterlaten en houden wij je op de hoogte wanneer de app voor jou beschikbaar is.

×
Bloey voor ondernemers

Winkels, Horeca, Culturele instellingen en andere bedrijven die in de binnenstad actief zijn, kunnen Bloey gebruikers actief benaderen via de Bloey App. De Bloey spaarshop kan een verlengstuk van jouw winkel worden en Bloey gebruikers naar jouw winkel leiden.

Wil je meer informatie, laat dan hieronder jouw gegevens achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Telefoonnummer:
Emailadres:
 
Verstuur
×
Bloey zakelijk

Bloey bereikt met onze App vele consumenten die op maat en getarget aangesproken kunnen worden. Wij werken samen met bedrijven uit de retail en horeca, en bieden marketingoplossingen voor merken (zowel lokaal als landelijk).

Wil je meer informatie en te weten komen wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen, laat dan hieronder je gegevens achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam:
Contactpersoon:
Telefoonnummer:
Emailadres:
 
Verstuur
×